sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Iltapalaa...

 ... tai vaikka välipalaa. Tein taas jotain niin helppoa ja hyvää, että haluan jakaa tämän myös teille. Tein iltapalaksi ruoalta jääneestä perunamuussista rieskoja. Erittäin helppo valmistaa! Ohje löytyi kotikokista.

Helpot perunarieskat  (4 kpl)

3 dl perunamuusia
1 tl suolaa
1 muna
2-3 dl ohra- tai vehnäjauhoja

Laita uuni lämpenemään 250°.
Vaivaa kylmään perunamuussiin suola, munat ja jauhot.
 Vaivaa vain sen verran, että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.
Levitä pellille ja pistele haarukalla reikiä. Paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyt tummia laikkuja. 

4 kommenttia:

  1. Nää on hyviä, teen itsekin aina jämämuusista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja helppoja. Pitäis muistaa useamminkin tehdä.

      Poista
  2. Mä teen aina ylimääräistä muusia jotta saan perunarieskoja :) Herkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä herkkuja :) Samallahan sitä tosiaan tekis vähän reilumminkin ...

      Poista

Kiitos kommentistasi <3