tiistai 20. elokuuta 2013

Harmaa syksy

Ihana aurinko! Tänään onkin saanut nauttia ripauksen kadonnutta kesäfiilistä, kun aurinko paistoi lähes koko päivän. Ja muutenkin on ollut ihanan rento päivä; pihahommia, metsässä kävelyä, kyläilyä..:)
Meidän syksy on tänä vuonna harmaa... Olohuone on saanut ripauksen uutta väriä harmaista tekstiileistä. Väriä ja väriä :) Vaaleanpunaiset tyynyt ovat päässeet kaappiin lepäämään näiden uusien tieltä. 
Tykkään tehdä muutoksia sisustukseen vaihtelemalla tekstiilejä ja muita pieniä sisustuselementtejä, kuten kynttilöitä, kukkia... Suuret linjat pysyvät samoina vuodenajasta riippumatta.  
Tämä värin muutos toteutui todella edullisesti. Puuvillaiset tyynynpääliset (80*60cm) ostin kaupan lakanaosastolta. Pieni DIY projekti ompelukoneella ja nyt ne ovat juuri sopivat meidän 60*60 tyynyihin. Hintaa tuli alle 10e.

Torkkupeiton suhteen päätin, että en vielä ala neulomaan itse sitä, vaikka niin olen pitkään suunnitellut. Harmaa pehmoinen torkkupeitto löytyikin edullisesti (reilu 10€) Prismasta, se on Housen valikoimasta. Niin älyttömän pehmeä se on, että siitä tuli meidän perheen suosikki samantien. Pitää varmaan käydä ostamassa toinen samanlainen :)
 Kaikki muu onkin sitten vanhaa. Aika pienillä jutuilla saa uutta ilmettä kotiin ja vielä todella edullisesti. 

Mikä on sinun syksyn väri?

6 kommenttia:

  1. Nättiä :)! Mulla on torkkupeiton neulomisprojekti kesken mutta se tuntuu ihan toivottomalta.. Sopiskohan toi peitto väriltään meille? Valkosta karvasta olisin vaille mut toi on aika superhalpa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tuo peitto on niin älyttömän pehmeä ja ihanan kevyt. Voisi sopia teillekin, oli siellä muitakin värejä... Neulottua peittoa mäkin ensin etsin :)

      Poista
  2. Ihanan tunnelmallista ja kaunista!! Kiva tuo sohva, mistä se on hankittu? Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Tuo sohva on kyllä mukava istua ja myös linjakkaan näköinen, se on Kodin ykköseltä ostettu.

      Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3